NOTÍCIES DE PATROCINADORS

Al Comitato de S. Anna i a la Confraria de la Madonna del Rosario (sobretot en les persones de Giovanni Sferruzza y Ottavio Farinella) per haver apostat per la presència de la nostra Banda en la processó solemne del 27 de juliol: per primer cop, una Banda estrangera a la festa patronal de Castelbuono. Ha estat tot un honor. També els agraïm el fet d'haver-nos donat suport al final d'una jornada extenuant.

A l'organització del DiVino Festival (sobretot en la persona de Dario Guarcello) per haver volgut que la Banda actués en el concert inaugural i també en la cloenda. Agraïm al DiVino Festival també el suport logístic en aquelles situacions imprevistes i desagradables que hem hagut de patir (especialment, a la persona de Vincenzo Allegra, sempre disponible en tot moment, i als restaurants l’Antico Baglio i  Il Palazzaccio). 

A Giuseppe Occorso, Giovanni Fiasconaro i un altre cop a Aldo Castiglia pel servei de "taxi" ofert amb els seus mitjans privats el dia de la nostra arribada, el de la nostra sortida i sempre que fes falta, i per molt més. Als dos primers també, els agraïm la seva col·laboració musical.

A Mario Bonomo, Antonio Capuana, Gabriele Castiglia, Pasquale Lalumia, Nicola Mogavero, Michele Mazzola per haver-nos deixat desinteressadament els seus instruments musicals. A Musica E Arte per haver-nos llogat altres instruments musicals a preu 'de favor'. A Pasquale i Michele els agraïm també la seva col·laboració musical.

A Rosario Cusimano, Davide Leone, Giovanni Fiasconaro, Francesco Patti i Giuseppe Vranca per haver format part de la nostra família sumant-se a la nostra plantilla i aportant la seva qualitat musical. 

A l'Ajuntament de Castelbuono pel dinar del 27 de juliol.

A la Directora del Museo Cívico de Castelbuono, Laura Barreca, per la molt amable disponibilitat en acompanyar-nos en la visita del Castell, amb explicacions addicionals.  

Als gestors de Bianco Babajà de Sant’Ambrogio per haver-nos acollit durant unes hores el dia 1 d'agost quan ens vam trobar descol·locats per uns canvis imprevistos en l'organització del dia. 

A Salvatore Baggesi i al seu restaurant Venus per haver-nos ofert un magnífic sopar de comiat.

A l'empresa Fiasconaro per havernos inundat d'afecte durant la nostra estada (un afecte molt dolç) i per haver estat a prop també a nivell logístic.

I un agraïment realment especial a tots els ciutadans que ens han escoltat i ens han aplaudit, sobretot als que ho van fer pacientment de peu per més de dues hores a la Plaça del Castell de Castelbuono el dia 28 de juliol (una verdadera pena la falta de cadires per al públic).

Sentim només que els ciutadans de Polizzi Generosa no ens hagin pogut escoltar el 29 de juliol. Respectem les regles de seguretat, però ens ha sorprès que un concert programat des de feia mesos, inclòs en la programació de l'estiu de Polizzi i amb la despesa aprovada fos cancel·lat 24h abans del concert sense ni tan sols una disculpa oficial (només una simple trucada telefònica efectuada per un funcionari de l'Ajuntament). Agraïm de tota manera a la tinent d'Alcalde, la professora Anna Biundo, l'intent 'in extremis' de salvar el concert a darrera hora. Hem apreciat la seva disponibilitat i la seva dignitat, tot i la situació 'kafkiana' en què ens trobàvem. Sentim que, potser per aquesta raó, hagi dimitit, pagant en primera persona errades que no eren seves ('rara avis' en el panorama polític europeu actual). En aquest context, donem les gràcies també a l'Ajuntament de Castellana Sicula, que va intentar, ja en temps de descompte, portar-nos a tocar "sulle alte Madonie". Gràcies de tot cor a l'alcalde Di Martino i a la regidora Geraci per aquest extrem intent (i a Johnny La Grua i a Enzo Toscano per la intermediació en l'operació).

Hem viscut 7 dies molt intensos que ens han enriquit humanament i musicalment. Hem tornat a casa amb la convicció que, malgrat tots els contratemps, Sicília és una terra esplèndida d'una enorme generositat on ha valgut la pena de portar la nostra música. ¡Gràcies de tot cor a tothom!

bsum alcaldia

Matías López - President Bsum

El dia 30 de novembre del 2017 una part directiva de la Banda Simfònica formada pels principals responsables de la junta, encapçalats pel president el Sr. Matías López es va reunir a l'alcaldia amb el paer en cap el Sr. Àngel Ros, acompanyat de la 1a tinent d'alcalde, la Sra. Montse Parra i responsables d'Afanoc, com la seva nova presidenta la Sra. Maite Montañés, per mostrar els projectes que ambdues formacions tenen per separat i conjuntament.

L'acció conjunta de totes dues formacions es materialitzarà amb un concert benèfic per recaptar fons per a la coneguda entitat lleidatana en la seva labor d'acompanyament integral de famílies amb membres amb dificultats per al seu normal desenvolupament i se sumarà a les nombroses i exitoses iniciatives de la formació com la campanya "Posa't La Gorra" o el projecte de la Casa dels Xuclis.

Maite Montañés - Presidenta Afanoc

El clima cordial i amable, alhora que formal, que sempre es produeix en aquest tipus de reunions, unit a una actitud receptiva cap a la nostra formació ens dona confiança per establir un creixement en l'àmbit públic que respongui a l'acceptació i la demanda del públic que la Bsum de Lleida està rebent de manera cada cop més fefaent.

No podem més que mostrar el nostre més profund agraïment, no només cap a les entitats públiques que ens recolzen, sinó cap a tota aquella gent que té la gentilesa de seguir-nos en totes les nostres propostes musicals que ens donen cada cop més alè per imaginar i produïr nous espectacles.

Una salutació i moltes gràcies
BSUM

Auditori Enric Granados

link compra entrades

Teatre de l'escorxador

LLINK LA LLOTJA

LINK CANAL YOUTUBE