ALTRES NOTÍCIES

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida comunica la seva decisió de donar l'import recollit com a tribut voluntari del públic present en el concert realitzat el 28 de juliol passat en la Plaça del Castell de Castelbuono (Sicilia) a favor de les víctimes del terratrèmol del centre d'Itàlia. Per voluntat unànime de la Junta Directiva, es considera que els diners que el públic va oferir aquell dia tingui una finalitat diferent a la d'una possible remuneració per a la nostra formació. Per tant, en aquest sentit ja s'ha fet la transferència al compte de titularitat ‘Poste Italiane e Croce Rossa Italiana – Sisma del 24 agosto 2016’ (IBAN IT38R0760103000000000900050). 
Tornem a donar les gràcies al públic present aquella nit, amb l'esperança de què aquest petit grà de sol·lidaritat pugui servir per a emplenar d'alguna manera el gran sac de necessitats de les poblacions afectades pel terratrèmol. 
La Junta Directiva de l'Associació Banda Simfònica Unió Musical de Lleida
Lleida, 23 de setembre del 2016

Logo EsRetina

La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida ofereix un concert solidari a favor de l'Associació EsRetina que tracta les malalties oculars degeneratives. Ho fa amb un concert en forma de conte musical de Nadal basat en el quadre "Nens captaires", de finals del segle XVII de pintor italià desconegut que es troba al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).  El conte, acompanyat per la música, està pensat pels més petits i vol regalar una petita esperança a tots els nens que pateixen qualsevol forma de malaltia i, en aquest cas concret, d'aquelles que són degeneratives de la vista.

Auditori Enric Granados

link compra entrades

Teatre de l'escorxador

LLINK LA LLOTJA

LINK CANAL YOUTUBE