DIRECTOR MUSICAL

Esteve Espinosa García, nascut a Benissanó (València) l’any 1973, va iniciar els seus estudis de Percussió a la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó. Els va continuar a la Unió Musical de Llíria, Conservatori de Música de Riba-roja del Túria, Conservatori Superior de Música de València i al Conservatori Superior de Música de Saragossa, on va finalitzar els seus estudis superiors amb el professor Manuel Ramada.

Ha assistit a cursos i classes magistrals amb professors com Josep Vicent, Miquel Bernat, L. H. Stevens, Juanjo Guillem, E. Sejournée, etc..., i n’ha impartit d’altres a la Comunitat Valenciana, a la Universitat de Lleida i al Conservatori de Granada. Ha estat professor convidat a la trobada d’estiu de la Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona. Ha guanyat diversos premis a nivell individual i amb el Grup de Percussió de Lleida, així com també ho han fet els seus alumnes. Ha estat membre de la Banda Municipal de Barcelona i de grups com “Percussions del Túria”, “Percumania”, “Nodos”, etc... Ha treballat dins l’àmbit de la música contemporània, ha col·laborat amb compositors, ha interpretat estrenes i ha realitzat enregistraments tant en grup com en la seva condició de solista.

Actualment és professor del Conservatori Municipal de Lleida i tímpani de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Ciudad de Granada, l’Orquestra del Principat d’Astúries, l’Orquestra Simfònica de l’Illa de Palma, l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, l’Orquestra Simfònica de Navarra, l’Orquestra de Cadaquès i l’Orquestra Simfònica de la Comunitat Valenciana (sota la direcció de Zubin Metha, Jesús López Cobos i Lorin Maazel, entre altres).

Ha estat director titular del Gup de Percussions del Conservatori de Lleida i, després d’haver assistit a cursos de direcció de banda amb Rafael Sanz Espert i Enrique García Asensio, al desembre del 2013 va dirigir la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria (enguany és director titular de la Banda juvenil de la Unió Musical de Llíria). Des del 23 de gener del 2014 és director titular de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida (BSUMLLEIDA).

timbalesbatuta

Auditori Enric Granados

link compra entrades

Teatre de l'escorxador

LLINK LA LLOTJA

LINK CANAL YOUTUBE